Фолкдивата Анелия изнесе голям концерт в Турция, който се превърна в

...
Фолкдивата Анелия изнесе голям концерт в Турция, който се превърна в
Коментари Харесай

Анелия забрани на Коко Динев да дава много пари на дъщеря им Ивон

Фолкдивата Анелия изнесе огромен концерт в Турция, който се трансформира в същинско празненство на българската ария. По този мотив певицата разкри някои детайлности от персоналния си живот пред " Шоу. " Тя категорично отхвърли щерка й Ивон да има каквито и да е корекции по лицето си. Та тя е единствено на 14, възмути се певицата, явно известните хора у нас към този момент са много доскучали на публицистите и по тази причина започнаха да се оглеждат в децата ни. Ивон няма корекции и не бих й разрешила да прави сходни неща, добави тя.

Добра ученичка е, оправя се в клас, показа още Анелия. Виждам, че умее да преценя обстановки и да не реагира свръх прочувствено. Балансирана е, даже на момента прекомерно сдържана. Имам й цялостно доверие, радва се певицата.

На въпроса каква роля играе Коко Динев в развъждането на тийнейджърката, Анелия съобщи, че му е сложила прецизно ограничаване. " Аз съм забранила да надскача бюджета, с който съм определила тя да разполага С Коко сме виновни родители и когато става дума за значими решения, постоянно се допитваме едни до други ", описа тя.

" Не считам, че моят персонален живот е тематика, към която би трябвало да се поддържа интерес. За мен доста по-важни са плановете, които върша, доста по-важно е да си свърша добре работата и да усетя това задоволство от себе си, което ме зарежда с сила да не преставам напред със същата обич и жар към специалността си. С кого разделям персоналното си време е прекомерно интимна тематика ", показа певицата.

  " На този стадий несъмнено не съм подготвена нито за женитба, нито за още едно дете. Дори не съм и разсъждавала по тематиката ", смее се тя. Специални благодарности по време на концерта Анелия насочи към майката на Коко Динев, която назова своя втора майка. От доста време се знае, че певицата е обичаната й снаха. Тя е единствената, която заведе сина й пред олтара и я подари с първо внуче. Госпожа Динева в никакъв случай не е била близка със заместничката на Анелия – Емилия, която преди години го отмъкна от лапите на колежката си. Свекървата по този начин и не дала прошка на Емилия, че е разрушила фамилията й, без да си дава сметка, че повода се крие в самия Коко.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР